Thursday, 13 March 2014

Summary of 2013

Kalau nak diceritakan smuanya, memang panjang berjela2 lah jawabnya.
So kite ringkaskan kepada yang penting2 je k ;)

Tapi kali ni kite malas nak menulis panjang2... Biar gambar berbicara (^_^)v


APRIL - On our birthday
macam biase, juz a simple celebration ;)
birthday sbelah2.

Dan, birthday Najla & Ayah adalah pada tarikh yang sama,
#happybirthdayAyah! =p



MAY
Gift from Hilmi
persediaan sbelum kawen katenye =p

Alhamdulillah kami SERASI



JUNE - Preparation for our wedding
& attending Ina+Mael's wedding

Busana untuk Majlis Sambut Menantu di Penang
Tema Kuning Pink

doorgift untuk para tetamu ;)

Ina+Mael's wedding.. 2 bulan sbelum majlis kami ;)
Moga kekal bahagia hingga Jannah



JULY
Kad Jemputan - ready to post

Doorgift untuk VIP


AUGUST - WEDDING DAY + HONEYMOON + MAJLIS SAMBUT MENANTU
15 & 16/8/2013



17/8/2013 - IT'S THE DAY ! ! !
padahal Hilmi yang nak kena lafaz akad nikah tapi Najla plak yang berdebar2.. hahah kelakar.
Time ni, ketenangan sangat terserlah di raut wajah Hilmi. Dye sikit pun x nampak nervous ;)

Hanya sekali lafaz, kami sah sebagai SUAMI ISTERI.. 
Alhamdulillah ya Allah kerana telah permudahkan segalanya





Selama 1292 hari kami berSahabat + Kekasih + Tunang...
Akhirnya kami bersatu sebagai Kekasih Halal ~> Suami Isteri
Alhamdulillah


Selesai majlis belah Najla, terus gi HONEYMOON untuk rehatkan badan & tenangkan minda yang dah kepenatan. Syurga rasanye kemana-mana dengan ikatan sebagai Hubby Wifey nih (^_^)v xde sape bole kate ape2 lagi dah

lepas honeymoon, terus balik Penang untuk Majlis Sambut Menantu 24/8/2013

memang sengaja xnak upload gambar penuh, hahah


S E L E S A I  sudah majlis kedua2 belah pihak
dan
bermula lah chapter baru sebagai Hubby Wifey 
(^_^)v










Begitulah sedikit sebanyak cerita2 yang berlaku sekitar tahun 2013 yang memang x sempat langsung nak update ape2 on that year, hahah
X dapat la nak ceritakan smuanye secara detail, x larat nak menaip, 7hari 7malam pon xkan habis
lol
okay itu shj untuk entry "Summary of 2013" nih
tata (^_^)/


Based on HilmiNajla's true story