Tuesday, 11 December 2012

Unplanned Vacation Again !

Woohooo !!! Best giler !!!

P U L A U   P I N A N G  =  kenyang =  gemuk !  Hahah..mane x nye, 3 hari 2 mlm kt penang asyik maaakaaaannnn je non-stop !
Walaupun vacation balik penang ni hanya sekejap, rase best & puas tu hanya Allah je yg tahu... Actually balik pun bukan niat nak bercuti, ade hal sikit yang membuatkan unplanned vacation ni terjadi jgk ! Wahahah Alhamdulilah, setiap yg berlaku ade hikmahnya kan..! (^_^)v

But i don't mind, , xdpt habiskan jelajah penang utk vacation 3 hari 2 mlm ni pun xpe..bcoz after this nak jadi org penang dah...wohooo!
It was really really really superb! Dah lama xrase suasana kampung, SO ade sedikit J A K U N  di situ..hahah! Org2 kampung yg best, smuanya ramah2 like 1 family. . Family gather yg sgt sgt sgt happening!  Riuh rendah tgk bola same2, macam2 telatah... bile time tido sejuk giler macam dok dalam aircond ! ☆★☆  rase xnak blik kL pon ade.. hhahah!

No wonder ramai org kate Penang sgt best! Ade bnda yg ade kt penang tp xde kt kL.. mmg btol, xtipu !  contohnye Rumah KFC, Rumah Maybank,
 if xcaye gi tgk sendiri.. =p Tp yg paling best bab2 maaakaaaannnn! !! Arrrghhh capati, mee sotong, pasembor penang, CENDOL penang,  coconut shake, pure penang nasi kandar, nan cheese + chicken MILANI, & baaanyakkk lg!   Gemuk I bile blik kL !! Hahah penangan makanan2 kt penang!  Dah macam segment jalan2 cari makan lak.. hi hi hi

I ♡♥♡ Penang! Dah jatuh hati dah pada penang !  TQ much2 for all this H sayang!!

Sincerely,
♡ N ♡
Based on HilmiNajla's true story