Wednesday, 19 September 2012

Busy!

Hye!
Dah lama sgt x update blog nih. Dh berbulan2 rasenye.. Smua bz pnye psl smp xde mase langsung nk update cite2 baru.. Now ni dah xsame lagi dah dgn zaman2 study dulu. Zaman study bz macam mane skalipun tetap ade peruntukan mase untuk enjoy! But now, zaman kerjaya.. Harus fokus untuk kehidupan masa hadapan! Walaweyh ape aq merepek nih?! LOL.. Tp btol la, bila masing2 dah bekerja ni, mase utk enjoy tu dah kurang..tinggal mase utk dating je yg ade (haha ofcoz la kne ade kan..LOL) sbb itu adalah 1 rutin yg xdpt dipisahkan! Sampai org lain nak jumpe kitorg pun dorg kne wat appointment set tarikh bagai mengalahkan menteri.. Bkn sengaja nk mcm menteri, tapi perlu wat centu. Kalau x, nanti kitorg lupe mcm tuu je.. =p
Al-maklum la jadual kitorg pack gler, everyday kalau x hal keje, mesti ade hal lain..thats y la kne wat centu..
So Now, smua misi dan visi dah tercapai, cuma tinggal 1 je lagi..iaitu  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  ~ ngeh3x!
ok lah, tata (^_^)v


 
Based on HilmiNajla's true story