Tuesday, 11 December 2012

Unplanned Vacation Again !

Woohooo !!! Best giler !!!

P U L A U   P I N A N G  =  kenyang =  gemuk !  Hahah..mane x nye, 3 hari 2 mlm kt penang asyik maaakaaaannnn je non-stop !
Walaupun vacation balik penang ni hanya sekejap, rase best & puas tu hanya Allah je yg tahu... Actually balik pun bukan niat nak bercuti, ade hal sikit yang membuatkan unplanned vacation ni terjadi jgk ! Wahahah Alhamdulilah, setiap yg berlaku ade hikmahnya kan..! (^_^)v

But i don't mind, , xdpt habiskan jelajah penang utk vacation 3 hari 2 mlm ni pun xpe..bcoz after this nak jadi org penang dah...wohooo!
It was really really really superb! Dah lama xrase suasana kampung, SO ade sedikit J A K U N  di situ..hahah! Org2 kampung yg best, smuanya ramah2 like 1 family. . Family gather yg sgt sgt sgt happening!  Riuh rendah tgk bola same2, macam2 telatah... bile time tido sejuk giler macam dok dalam aircond ! ☆★☆  rase xnak blik kL pon ade.. hhahah!

No wonder ramai org kate Penang sgt best! Ade bnda yg ade kt penang tp xde kt kL.. mmg btol, xtipu !  contohnye Rumah KFC, Rumah Maybank,
 if xcaye gi tgk sendiri.. =p Tp yg paling best bab2 maaakaaaannnn! !! Arrrghhh capati, mee sotong, pasembor penang, CENDOL penang,  coconut shake, pure penang nasi kandar, nan cheese + chicken MILANI, & baaanyakkk lg!   Gemuk I bile blik kL !! Hahah penangan makanan2 kt penang!  Dah macam segment jalan2 cari makan lak.. hi hi hi

I ♡♥♡ Penang! Dah jatuh hati dah pada penang !  TQ much2 for all this H sayang!!

Sincerely,
♡ N ♡

Friday, 7 December 2012

Lelaki yang paling HEBAT


"Lelaki yang suka maki suka cerca perempuan depan orang ramai bagaikan perempuan tu tiada harga diri,,  itu dah cukup untuk menunjukkan macam mana perangai lelaki tu sebenarnya. Lelaki macam tu lupakan jelah.."



"Lelaki yang paling hebat adalah lelaki yang tidak pernah berlaku kasar terhadap perempuan"


...so that's why I pilih Mr. H  ♡♥♡... xoxo






Based on HilmiNajla's true story