Wednesday, 12 March 2014

beRKURun sudah

Berkurun rasanye x blogging. Ade la dalam setahun lebih jugak.
Al-maklum la, before this ter-sangat2 la busy dengan segala hal preparation sebelum & selepas kawen (^_^)
And now, i'm back! Kerana ade yang request supaya active balik blogging, & ade jugak yang request sebab x sabar nak baca entry seterusnye. Bole pulak gitu..? ekekekeke!
So, dengan masa yang ade nih, bole la nak spend ckit untuk ber-blogging semula.

Tapi nak PESAN ckit. Kepada Mami Jarum ataupun Stalker, anda xperlu lah sibuk2 nak follow or baca blog nih, sebab takot nanti dapat penyakit Sakit Hati, susah pulak kan. Lagipun kat Malaysia nih belum ade lagi hospital @ doctor yang bole rawat penyakit Sakit Hati @ dengki nih. So kalau rasa hati tu x cukup kuat untuk melihat kehidupan orang lain, better jangan baca k =)

Sekian,


Based on HilmiNajla's true story