Tuesday, 2 August 2011

.: Ramadhan :.

Sudah 2 tahun berturut2 Zul & Najla menjalani ibadah puasa bersama. Seperti tahun sbelumnye, seawal jam 3.30pagi mereka akan bangun bersiap utk pergi bersahur kat kedai mkn fevret Najla,,,n lepak kat sane smpai lah jam 5.00pagi then pulang ke rumah masing2. .

Puasa kali ni mencabar ckit sbb Zul dah start final exam pada minggu pertama puasa, iaitu hari kedua kite berpuasa. Paper dye plak smua jam 9.00pagi, so lps subuh terus kne smbung study balik mcm biase.. Cian2.. Mane lah tau BERKAT ramadhan Zul leh kekalkan pointer dye.. ye x? Ape2 pun Gud Luck utk Zul (^_^)v

Bazar. Tepat jam 5.00ptg Najla & Zul dah terpacak kat depan bazar ramadhan mencari juadah utk berbuka. Utk hari pertama berpuasa, diorang merasmikan bazar ramadhan Kelana Jaya.. & puasa seterusnye diorang akan menjelajah ke bazar2 ramadhan tempat lain plak, al-maklum lah diorang ni kan ske sgt berjalan So now sesi utk mencari smua bazar2 ramadhan yg ade kat Selangor ni.

p/s : anyone tlg recommend bazar2 yg best2 kat diorang ni leh x? hihihi (^_^)v

2 comments:

Fatin Umairah said...

selamat berpuasa najla! walaupun da puasa ke-4.. hihihi..

nh said...

slamat bpose utk ko jgk, hihihi

Post a Comment

Based on HilmiNajla's true story